L’Autor

Vaig estudiar fotografia a l’escola IDEP de Barcelona (2001-2003). Entre altres tècniques, vaig aprendre el revelat i positivat tradicional en blanc i negre i en color, tècnica indispensable per aprendre l’art de la fotografia amb bons fonaments.

Des de fa una dècada m’he especialitzat en varies categories dins la fotografia: la reproducció de material museístic (mostraris i patrons de les puntes de coixí del Museu Marès d’Arenys de mar, peces arqueològiques del museu d’història d’Arenys de Mar); la documentació gràfica d’infraestructures; premsa local (Tribuna Maresme, 2003-2008); congressos nacionals, reportatges socials, etc.

L’any 2006 em vaig incorporar a l’equip de TEMPUS FUGIT VISUAL PROJECTS, liderat pel destacat fotògraf barceloní Martí Llorens, empresa de serveis generals de fotografia i vídeo, realitzant seguiments d’infraestructures d’obra civil i privada tan importants com la nova terminal de l’aeroport de Barcelona T1 (2007-2009), la Línea 9 de Metro de Barcelona (2008-2010), i la Ciudad de la Justícia de Barcelona i Hospitalet del Llobregat (2007 – 2009) entre d’altres.

L’any 2011 vaig començar a difondre el projecte personal de recerca històrica anomenat Clau de Volta. Aquest treball neix l’any 2002 amb la intenció de difondre el naixement i creixement del nucli antic d’Arenys de Mar i la seva difusió mitjançant publicacions.